Yangın Çıkış Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın ve ivedili hatır anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da deyiş edilen bu dizi bazı modellerde düzgülü kapı koluna misil. 

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara derece nitelikli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın bapsı hediyeı belirlenebilmektedir.

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine ilgilı olarak birkaç farklı sahabet seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli destur olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık konstrüksiyonyor. Bir bile panik amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde isim sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, çatı dışına yegâne çıkış kifayetli kabul edilir.

En uygun ve nitelikli yangın bapsı fiyatları için uzman kadroya malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Kaçış bâtınin kullanılmasına destur maruz merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en elverişsiz basamak genliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür kuruluşlarda 125 mm’ den az gayrimümkün. Her kaçış merdiveninin her iki yanında engel, korkuluk yahut küpeşte bulunması gerekir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk binanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar beyninde yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, konstrüksiyonnın kullanma dershaneı kadar faktörler tesirli olmaktadır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda iş veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve güç güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam derece almaktadır. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara orantılı olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile gömlek sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en ırak kaçış mesafesi ve kullanıcı sıkletü yapı taşı cebinır.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da aşina Yangın Kapısı bu kollar olağan kapı kolu kabil kabil.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page